Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
Webinar ‘Draadloos temperatuur en luchtvochtigheid meten, registreren en realtime bewaken in één cloudoplossing’

Webinar ‘Draadloos temperatuur en luchtvochtigheid meten, registreren en realtime bewaken in één cloudoplossing’

Het komt nog vaak voor dat het monitoren van temperatuur en/of luchtvochtigheid handmatig wordt uitgevoerd. Dit kost veel tijd en is foutgevoelig. Het MySirius-dataregistratiesysteem van fabrikant JRI biedt hiervoor een flexibele én draadloze oplossing. Het systeem registreert en bewaakt temperatuur en luchtvochtigheid op meerdere meetpunten met behulp van draadloze meetsensoren en registratie en controle van meetdata in de cloud. Deze dataregistratie-oplossing wordt veelvuldig ingezet bij opslag en/of productie van kwetsbare goederen.

Op 14 april 2022 organiseert Hitma vanaf 10 uur een webinar van 60 minuten over het MySirius-dataregistratiesysteem. Geïnteresseerden kunnen gratis deelnemen.

24/7 realtime controle

Het gebruiksvriendelijke MySirius-registratie- en bewakingssysteem biedt 24/7 realtime controle over ruimtecondities tijdens productie en opslag van bijvoorbeeld medicijnen en voedingsmiddelen. Het is een ideale oplossing voor het bewaken van koelkasten, vriezers en stoven en andere transport- en opslagomstandigheden binnen o.a. de voedingsmiddelenindustrie, farmacie, laboratoria en ziekenhuizen.

Live demo tijdens webinar

Tijdens het webinar geven Hitma-specialisten Teun Mulder en Marcel van Kesteren een live demo van het systeem. Ze laten zien wat de voordelen zijn, zoals de eenvoudige implementatie en de cloud-software die geen lokale updates nodig heeft. Daarnaast is het systeem modulair opgebouwd, waardoor de gebruiker alleen betaalt voor de functies die hij nodig heeft.

Aanmelden gratis webinar

Na het volgen van het webinar weten deelnemers hoe ze altijd en overal controle kunnen hebben over de opslag- en/of productieomstandigheden van kwetsbare goederen met behulp van een dataregistratiesysteem dat eenvoudig naar wens kan worden ingericht. Tijdens en na het webinar is er volop gelegenheid om vragen te stellen. Aanmelden kan via deze link of via www.hitma-instrumentatie.nl.

Agenda webinar 14 april (10:00-11:00 uur)

 • Introductie
 • Wie is JRI?
 • Kenmerken van de verschillende oplossingen:
  • Nano SPY
  • LoRa SPY
  • LoRa Temp
 • Applicaties
 • MySirius Cloud software met live demo
 • Vragen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details