Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie

NL | FR

Solutions

Zijn onderstaande struikelblokken ook herkenbaar voor u?

Naamloos-7

26 augustus 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Tijdsdruk

U bent overladen door de hoeveelheid aan administratie en komt meer en meer in tijdsnood. De systemen die u nu gebruikt lopen tegen de limiet aan, zijn niet waterdicht of worden tijdens drukke periodes zelfs niet toegepast.

Inefficiëntie

Veel van uw energie gaat verloren aan het rechtzetten van zaken die voorkomen hadden kunnen worden. Last-minute nog een extra batch moeten draaien, herverpakken van goederen of het nazenden van ontbrekende goederen met onnodige extra kosten als gevolg.

Afhankelijkheid

Door de grote administratieve berg bent u vaak ook afhankelijk van enkele personen die zich hiermee bezighouden. Bij hun afwezigheid loopt het dan ook vaak in het honderd. Ook loopt u het risico dat bij waterschade of brand uw administratie letterlijk in rook opgaat.

Maak dan snel kennis met Microsoft Dynamics 365 Business Central

Dynamics 365 Business Central is een ERP-pakket speciaal door Microsoft ontwikkeld voor kleine en middelgrote ondernemingen. Het is een moderne alles-in-één oplossing die u bijna in alle aspecten van uw bedrijf kan ondersteunen. Het Zwitsers zakmes van de software.

Stoom uw bedrijf klaar voor de toekomst met de Alles-in-één oplossing: https://www.axibis.be/functionaliteiten & https://www.axibis.be/prijzen

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mike van Bloppoel

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details