Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
Zijn onderstaande struikelblokken ook herkenbaar voor u?

Zijn onderstaande struikelblokken ook herkenbaar voor u?

Tijdsdruk

U bent overladen door de hoeveelheid aan administratie en komt meer en meer in tijdsnood. De systemen die u nu gebruikt lopen tegen de limiet aan, zijn niet waterdicht of worden tijdens drukke periodes zelfs niet toegepast.

Inefficiëntie

Veel van uw energie gaat verloren aan het rechtzetten van zaken die voorkomen hadden kunnen worden. Last-minute nog een extra batch moeten draaien, herverpakken van goederen of het nazenden van ontbrekende goederen met onnodige extra kosten als gevolg.

Afhankelijkheid

Door de grote administratieve berg bent u vaak ook afhankelijk van enkele personen die zich hiermee bezighouden. Bij hun afwezigheid loopt het dan ook vaak in het honderd. Ook loopt u het risico dat bij waterschade of brand uw administratie letterlijk in rook opgaat.

Maak dan snel kennis met Microsoft Dynamics 365 Business Central

Dynamics 365 Business Central is een ERP-pakket speciaal door Microsoft ontwikkeld voor kleine en middelgrote ondernemingen. Het is een moderne alles-in-één oplossing die u bijna in alle aspecten van uw bedrijf kan ondersteunen. Het Zwitsers zakmes van de software.

Stoom uw bedrijf klaar voor de toekomst met de Alles-in-één oplossing: https://www.axibis.be/functionaliteiten & https://www.axibis.be/prijzen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details