Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
Terug naar overzicht

Agidens

PROGRESS BRINGS US TOGETHER
Agidens gelooft in vooruitgang, want Progress brings us together. We brengen door middel van advies & engineering, geautomatiseerde oplossingen en maintenance & service support meer efficiëntie, kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid bij voedingsbedrijven en de fijnchemische industrie. Streven naar verbetering en een goede teamspirit zijn cruciaal binnen in ons bedrijf. Meer zelfs, die drive is de connectie tussen al onze stakeholders. Samen met collega’s, partners en klanten zoeken we voortdurend naar betere oplossingen. Dat is de vooruitgang die wij samen leveren.

FOOD, BEVERAGE & FIJNCHEMIE
Optimale productieprocessen zijn essentieel om een goede concurrentiepositie te verwerven en behouden. Cruciaal daarbij zijn flexibele productiesystemen met de juiste graad van digitalisering en automatisering. Met een jarenlang opgebouwde knowhow zorgt Agidens Food, Beverage & Fijnchemie voor het ontwerp, de realisatie en het onderhoud van betrouwbare, efficiënte en flexibele productie-installaties.

We ondersteunen onze klanten op een kostenbewuste manier bij de aanpak van hun uitdagingen. Onze multidisciplinaire en oplossingsgerichte teams hanteren een risicobewuste aanpak en hebben een brede kennis van proces design & engineering, constructie, automatisering en EHEDG-, HACCP-, ATEX-, en CE-compliance.

• Turnkey Industrial Solutions (Process & Mechanical, E&I, Control Software, MES/MOMS)
• Process Solutions & Products
• Consulting
• 24/7 Automation Support

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Service & Solutions Adres Baarbeek 1
2070 Zwijndrecht
België
Telefoonnummer +32 3 641 17 70 E-mailadres [email protected] Website agidens.com

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details