Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
Terug naar overzicht

Apex Dynamics

Dé leverancier van spelingsarme tandwielkasten, tandheugels en rondsels

De wereld is continu in beweging. Ook op technisch gebied zijn de ontwikkelingen amper bij te houden. In de wereld van bijvoorbeeld automatisering en robotisering zijn de innovaties van gisteren vandaag al gemeengoed. Veel bedrijven zijn hierdoor gevangen tussen een tekort aan personeel met diep inhoudelijke kennis en een noodzaak voor automatisering of technische vernieuwing. Hoe krijgen we de markt vooruit?

Apex Dynamics levert de essentiële onderdelen voor de mechanische aandrijving van machines en robots. Maar dat blijft niet bij tandwielkasten, tandheugels en rondsels. Apex Dynamics voorziet haar klanten en de markt waar nodig van de kennis en expertise waarmee je verder komt.

Producten

Wij voorzien waar nodig onze klanten van de kennis en expertise die het verschil maakt en nemen onze verantwoordelijkheid als het gaat om het opleiden van nieuwe jonge specialisten. Met onze innovatieve producten, diepgaande kennis en jarenlange ervaring helpen we niet alleen de branche maar ook jou verder op bedrijfsmatig en product-technisch vlak.

Wij creëren mogelijkheden voor onze klanten, de technische branche én de wereld om ons heen om vooruit te bewegen en samen werken we aan geavanceerde oplossingen voor de uitdagingen van morgen. Apex staat voor een voorwaartse beweging.

Bekijk onze producten

Internationaal

De moderne productiefaciliteit van Apex Dynamics in Taiwan bestaat uit 2 locaties en zijn uitgerust met state-of-art machines en ingericht voor massa-productie. Door een wereldwijd netwerk van Apex Dynamics vestigingen is de verkrijgbaarheid en levering van onze producten en ondersteuning overal ter wereld gewaarborgd.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Motion, Gears & Drives Adres Churchilllaan 101
5705 BK Helmond
Nederland
Telefoonnummer +32 (0)3 808 15 62 Faxnummer +31 (0)492 509 995 E-mailadres [email protected] Website apexdyna.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details