Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
Terug naar overzicht

AXIS & Stuifmeel

AXIS & Stuifmeel is de roterende en lineaire aandrijfspecialist die de machinebouwer ondersteunt bij het draaiend houden, verbeteren en vernieuwen van zijn producten. Door middel van onze componenten en oplossingen stellen wij onze klanten in staat te innoveren, te excelleren of eenvoudigweg te continueren. Het belangrijkste wapen daarbij is onze veelzijdigheid. Kijken naar wat de klant écht nodig heeft en daar de juiste technische oplossing voor selecteren of creëren. Waarbij er tevens wat te kiezen valt op het gebied van de toegepaste techniek, specificaties en budget.

Onze sleutel naar succes: kennis van en passie voor techniek, een ongelimiteerd aanbod, meedenken met klanten en het aangaan van waardevolle samenwerkingen: Driven by Motion

Al decennialang zijn wij leverancier van producten en totaaloplossingen in vijf techniekpijlers: aandrijftechniek, lineairtechniek, motion control, magneet- & elektrotechniek en pneumatiek & ventieltechniek. Dankzij deze vijf pijlers kunnen wij al eindeloos combineren, maar daar houdt het voor ons niet op. De juiste (totaal)oplossing komt tot stand door intensieve communicatie met de klant, out of the box denken, innovatieve partners en een gedreven, ervaren team. Dit resulteert in oplossingen die:

  • Het antwoord zijn op een bepaalde uitdaging, in een bestaand of nieuw ontwerp
  • Een machine eenvoudiger, efficiënter en energiezuiniger maken
  • Machines toekomstbestendig maken (energietransitie, Industrie 4.0)

Doordat wij meerdere producten kunnen aanbieden, heeft de klant ook wat te kiezen. Zowel op het gebied van prestaties als budget. Onze meerwaarde bestaat daarnaast uit een order-gestuurde voorraad (just in time delivery) en een eigen werkplaats, waar wij montage-, service- en onderhoudswerkzaamheden in eigen beheer uitvoeren.

algemene informatie

Services Motion, Gears & DrivesAandrijving Adres Coenecoop 1
2741 PG Waddinxveen
Nederland
Telefoonnummer +31(0)182-647070 E-mailadres [email protected] Website axis-stuifmeel.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details