Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
Terug naar overzicht

CC Nederland

We control components
CC Nederland levert elektrotechnische componenten voor de machinebouw en industrie. Uitsluitend kwaliteitsproducten van gerenommeerde fabrikanten die innovatief zijn. Wij streven ernaar de beste te zijn voor onze klanten, iedere dag.

Onze producten:

Topteam met een bak aan ervaring
Onze topmedewerkers hebben veel productkennis, technische training en de creativiteit om mee te denken in uw specifieke toepassing. Wij bedenken altijd een oplossing en als we onverhoopt geen goede oplossing hebben, dan zeggen we dat ook eerlijk.

Voorraadhoudend en just-in-time leveringen voor onze klanten
Logistieke performance en klant specifieke voorraad is een belangrijk argument voor klanten om zaken met ons te doen. Om die reden zijn wij in 2022 naar een nieuwe locatie verhuisd die drie keer zo groot is en voorzien is van 60 zonnepanelen. Uw voorraad, duurzaam onder ons dak!

Wereldwijde erkenning voor kwaliteitsmanagement
Onze ISO9001 certificering geeft aan dat wij kwaliteit serieus nemen. Niet alleen binnen ons productportfolio, maar ook in onze bedrijfsprocessen.

Waar wordt u blij van?
Ons plezier in ons werk schijnen we uit te stralen. Dat maakt ons een leuke club om zaken mee te doen, horen wij vaak terug. Daar zijn we ontzettend trots op. Waar wordt u blij van? Wij dragen graag bij aan uw werkplezier op ons onderdeel!

Onze top merken:

Direct bestellen? www.ccned.nl

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services BehuizingenBesturingstechniekRVS SchakelkastenKabelmanagementConnectorenComponenten elektrotechnischSignalisatieMachineveiligheid Adres Facetlaan 4
2665 NR Bleiswijk
Nederland
Telefoonnummer 079 82 000 20 E-mailadres [email protected] Website ccned.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details