Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
Terug naar overzicht

Eisses aandrijftechniek

Dé distributeur voor Nidec gelijkstroommotoren en Nidec Automation aandrijvingen.

Nidec 12V en 24V gelijkstroommotoren

Als exclusief distributeur van Nidec gelijkstroommotoren en actuatoren in de Benelux combineren wij onze specialistische kennis met volume om betaalbare oplossingen te bieden voor vrijwel elk DC-aandrijfprobleem. Wij richten ons hiermee op de OEM- en service/onderhoudsmarkt.

Onze kracht ligt in het leveren van maatwerk op standaard producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan maatwerk ten behoeve van een betere logistiek of een efficiënter  productieproces maar ook aan assemblage. Veel doen wij in huis, maar voor complexer maatwerk werken wij samen met deskundige partners. Zo leveren wij sinds 2022 een universele motorbesturing die 99% van alle toepassingen dekt. Apparatenbouwers uit nagenoeg alle sectoren maken gebruik van onze motoren. Of het nu gaat om series van 10 of 10.000 stuks per jaar, wij kunnen meestal direct uit voorraad een aandrijfoplossing aanbieden. U komt onze Nidec motoren overal tegen!

Nidec Automation aandrijvingen
Sinds begin 2024 hebben wij onze distributieovereenkomst met Nidec verder uitgebreid en zijn wij tevens distributeur voor Nidec Automation. Deze divisie biedt aandrijfoplossingen voor snelgroeiende markten in industriële automatisering zoals robotica, autonoom geleide voertuigen, autonome mobiele robots, magazijnautomatisering, material handling, landbouw, voedsel en drank, geautomatiseerde deuren, olie en gas, energie, de medische sector en vele andere markten.

We zijn gestart met de levering van frameless brushless DC-motoren, brushless servomotoren, brushless AGV-wielmotoren en AGV-kits en zullen ons assortiment continu uitbreiden om aan de vraag van onze klanten te voldoen.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services BesturingstechniekAandrijftechniek & AutomatiseringAandrijftechniekAandrijving Adres Admiraal Trompstraat 11
3115 HK Schiedam
Nederland
Telefoonnummer +31 (0) 10 24 60 018 E-mailadres [email protected] Website eissesbv.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details