Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
Terug naar overzicht

Havantec

Havantec is een familiebedrijf uit Oirschot. Al ruim 20 jaar zijn wij de partner voor voedingsmiddelenindustrie. Door onze ervaring, kennis en brede netwerk kunnen wij op basis van uw behoefte doelgerichte en toekomstbestendige oplossingen bieden.

Bij ons staat de relatie centraal zowel met onze klanten als met leveranciers; persoonlijk contact, open en transparant. Ons assortiment bestaat uit duurzame machines en systemen voor productieprocessen en hygiënewaarborging, maar ook ergonomische oplossingen, interne transportmiddelen, RVS bedrijfsinrichting en abattoir equipment. Dat alles is zowel standaard als op maat leverbaar. Door onze grootte voorraad aan machines en apparatuur bieden wij zeer snel oplossingen, indien mogelijk dezelfde dag geleverd.

Om de kwaliteit en duurzaamheid van onze machines en systemen te waarborgen staat onze technische dienst dagelijks klaar voor installaties, preventief onderhoud en zorgen zij voor een flexibele, snelle en doelgerichte oplossing indien er storingen optreden.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services HygiëneFoodprocessingMachinesReinigingsapparaten Adres Den Uitvanck 16
5688 XG Oirschot
Nederland
Telefoonnummer 31499376970 E-mailadres info@havantec.nl Website havantec.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details