Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
Terug naar overzicht

Hellebrekers

Wat in 1971 is begonnen als traditioneel installatiebedrijf met 15 medewerkers is anno 2024 uitgegroeid tot een florerende technisch dienstverlener met ruim 280 vakmensen, verdeeld over vestigingen in Nunspeet, Oss, Alphen aan den Rijn, Heerenveen, Haaksbergen en Temse (België). Onze historie kenmerkt zich door een stabiele en gestage groei, niet alleen in aantal medewerkers en locaties maar vooral ook in kennis van techniek, technologische toepassingen en marktinzichten.

Organisatie

Hellebrekers is onderverdeeld in twee Business Units: BU Water & Leisuretechniek (WLT) en de BU Industriële Automatisering. Daarnaast zijn er diverse facilitaire afdelingen die de beide Business Units facilitair ondersteunen: ICT, Financiën, HR, Communicatie & Marketing, Logistiek, Kwaliteit en het Secretariaat. Hoewel beide Business Units organisatorisch apart van elkaar staan, vindt daar waar nodig intensieve samenwerking plaats. Er wordt gebruik gemaakt van elkaars expertise.

Onze misse, visie en kernwaardes

Waarom bestaan we én waar staan we voor? Het antwoord op deze twee vragen beschrijft onze missie: Hellebrekers optimaliseert de prestaties van organisaties in de maak- en procesindustrie en de leisure sector door als specialistisch partner op te treden bij het ontwerpen, realiseren, onderhouden én beheren van duurzame technische installaties.

Om onze missie te behalen wil Hellebrekers vooroplopen in de automatisering, werktuigbouw, elektrotechniek en waterbehandeling voor proces- en gebouwinstallaties. Op basis van vakkennis en vakkundigheid in state-of-the-art technieken blijven we daarom continu zoeken naar vernieuwende ontwerpen, software applicaties, besturingssystemen, realisatie- en beheermethoden die passen bij onze markten en klanten.

Onze klanten mogen van ons verwachten dat wij specialist en strategisch partner zijn bij het creëren van slimme oplossingen voor hun technische vraagstukken. Wij ontzorgen en ondersteunen bij het behalen van hun doelstellingen.

Hellebrekers is een stabiele partner die vanuit enkele diepgewortelde kernwaardes opereert:

· We zijn gedreven door vaardigheden in, kennis van en passie voor het vakgebied
· We zijn innovatief en creatief in het uitdenken en realiseren van klantgerichte oplossingen
· We voelen ons verantwoordelijk voor en betrokken bij collega’s, klanten en werkuitvoer
· We zijn nuchter en trots op ons bedrijf en hebben respect voor diegenen met en diegenen voor wie wij mogen werken

Business Unit Industriële Automatisering

De BU Industriële Automatisering is een system integrator en service provider voor de maak- en procesindustrie en de utiliteitsbouw. We zijn specialist in innovatieve besturingstechnieken en custom-made softwareapplicaties. Met deze toepassingen optimaliseren we de productieprocessen en gebouwbeheersystemen van de industriële klant. We leveren totaaloplossingen in de vorm van bekabeling, besturingskasten, PLC procesbesturing, SCADA procesvisualisatie en MES software. Ook ontwikkelen we nieuwe applicaties met moderne technieken zoals Augmented Reality en Machine Learning.

Onze klanten

Onze klanten zijn over het algemeen actief in de voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie, de machinebouw (OEM), beton- en asfaltindustrie en we werken nauw samen met waterschappen en overheidsinstanties.

algemene informatie

Services Industriële automatisatie Adres Wieling 4
8072 TE Nunspeet
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)88 - 456 8000 E-mailadres [email protected] Website hellebrekers.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details