Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
Terug naar overzicht

Murrelektronik bv

Specialist in decentrale automatiseringstechniek

Murrelektronik is een toonaangevende onderneming in het ontwikkelen en maken van decentrale automatiseringstechniek voor machines en installaties. We richten ons op vier kerngebieden: stroomvoorziening, interfaces, aansluitkabels en IO-systemen.

Uniek zijn onze innovatieve kwaliteitsproducten, ons uitgesproken oog voor de klant en de markt. Onze oplossingen maken uw machines en installaties beter. Wie inzet op Murrelektronik krijgt een betere marktpositie.

Wat ons drijft is de vraag hoe de automatisering van machines en installaties eenvoudiger, sneller en voordeliger kan. We helpen onze klanten van enkel ader uitbedrading naar oplossingen zonder schakelkast.

Vario-X: Decentrale automatisering, zonder schakelkast
Het eerste automatiseringsplatform dat sensoren en actuatoren decentraal en zonder schakelkast naar het veld brengt. Het automatiseringsplatform Vario-X is zeer flexibel, modulair en maakt fabrikantonafhankelijke integratie mogelijk. Hiermee biedt de Vario-X een oplossing voor de dringendste problemen in de automatisering:
➨ het tekort aan geschoolde arbeidskrachten
➨ toenemende digitalisering
➨ kortere ontwikkelingscycli
➨ duurzaamheid

Er is 75% minder bekabeling nodig en is 40% sneller geïnstalleerd dan standaard in de schakelkast. Klinkt complex, maar Murrelektronik maakt het heel eenvoudig: Geniaal!

Zero cabinet – optimaal decentraliseren

Wij verplaatsen componenten uit de schakelkast naar het industriële veld. Daardoor zijn onze installatieconcepten transparant, gebruiksvriendelijk en voordelig. Dat komt de concurrentiepositie van onze klanten ten goede en het is een belangrijke stap op de weg naar Industrie 4.0.

Stekkerbare verbindingen, waarom iets anders gebruiken?

Onze kabels en connectoren zijn consequent stekkerbaar. Murrelektronik is marktleider in aansluittechniek, met een haast grenzeloze veelvoud aan kabeltypes, kleuren en aansluitbouwvormen. Praktische adapters en T-stukken verhogen de flexibiliteit. De momentsleutel is een praktisch hulpmiddel en zorgt voor gegarandeerd dichte verbindingen.

Maximale beschikbaarheid van installaties

Preventieve en gedetailleerde diagnose levert een schat aan informatie op. Samen met de hoge kwaliteit van onze producten weet je zeker dat machines en installaties zo lang mogelijk meegaan. Het break-even-point wordt snel bereikt, en dat is weer goed voor je concurrentiepositie – en die van je klanten.

Ga naar onze producten

Bij Murrelektronik zijn we gespecialiseerd in blijvende verbindingen. Niet alleen in technisch opzicht. We weten ook hoe belangrijk het is dichtbij onze klanten te blijven. De klant staat voor ons centraal bij alles wat we bedenken en doen.

Murrelektronik is een deskundige adviseur bij de implementatie van installatieconcepten die perfect zijn afgestemd op uw toepassing. Samen met u analyseren we de opbouw van uw systemen en machines en ontwikkelen we een installatieconcept dat perfect is afgestemd op uw wensen.

Wij geloven dat de automatiseringstechniek in de toekomst volledig schakelkastvrij zal zijn en hebben daarom altijd onze focus op decentrale automatisering gelegd. Wij zijn sinds 2008 lid van het IO-Link-consortium en zijn daarom vooruitstrevende mede-ontwerpers als het gaat om IO-Link. Met andere woorden: wij zijn de experts als het gaat om het beste uit de IO-Link-standaard te halen en deze te vertalen naar de taal van onze klanten.

Stay connected – we blijven in verbinding

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services VeiligheidTechnologieFood SafetyAutomatisering Adres Noorderlaan 147-b9
2030 Antwerpen
Belgie
Telefoonnummer +32 0380 868 81 E-mailadres [email protected] Website murrelektronik.be

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details