Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
Terug naar overzicht

RS Group

RS is een wereldwijd opererende omnichannel-aanbieder van producten en diensten voor ontwerpers, bouwers, onderhoudsmonteurs en beveiligers van industriële apparatuur en processen.

Als wereldwijde partner zetten ze alles op alles om problemen op te lossen, zodat hun klanten vooruit kunnen blijven gaan. Ze leveren innovatie en inspiratie en vinden oplossingen om industriële en technische uitdagingen van vandaag en morgen te overwinnen.

Met meer dan 750.000 producten op voorraad en 2.500 toonaangevende merken bieden ze snelle levering de volgende dag zonder minimale orderaantallen. Naast online bieden ze ook persoonlijke service en technische ondersteuning.

Merken

RS werkt samen met meer dan 2.500 wereldwijd erkende fabrikanten en leveranciers, die helpen de nieuwste industriële en elektronische producten op de markt te brengen om aan uw behoeften te voldoen.

RS PRO

RS PRO is het eigen-merk-productassortiment van RS met meer dan 80.000 kwalitatief hoogstaande, scherp geprijsde industriële producten en elektronische componenten. Alle RS PRO-producten zijn voorzien van het RS Seal of Approval, dat staat voor toonaangevende industriële normen op het gebied van audits, tests en certificering.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Groothandel Adres Bingerweg 19
2031 AZ Haarlem
Nederland
Telefoonnummer 023 516 6555 E-mailadres [email protected] Website nl.rs-online.com

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details