Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
Terug naar overzicht

Turck B.V.

Your Global Automation Partner

Turck is uw wereldwijde partner voor fabrieks-, proces- en logistieke automatisering in tal van branches. Met zijn digitaal netwerkbare oplossingen voor efficiënte automatiseringssystemen ondersteunt het familiebedrijf de digitale transformatie en is het een van de pioniers van Industrie 4.0 en IIoT. Automatiseringsoplossingen van Turck ondersteunen de winstgevendheid, efficiëntie en duurzaamheid van machines en installaties. Zo verhogen ze niet alleen het concurrentievermogen, maar dragen ze ook bij aan een ecologisch compatibelere productie. Als specialist in slimme sensortechnologie en decentrale automatisering brengt Turck intelligentie in machines en zorgt het voor betrouwbare detectie, overdracht en verwerking van relevante productiegegevens – van sensor tot cloud – niet alleen met robuuste I/O-oplossingen in IP67, maar ook met gebruiksvriendelijke software en diensten.

De automatiseringsoplossingen van Turck verhogen de beschikbaarheid en efficiëntie van machines en installaties in tal van industrieën en toepassingen, van de voedings-, farmaceutische of chemische industrie tot de automobielindustrie en van mobiele machines tot de intralogistiek en de verpakking. Sectorspecifieke toepassingskennis door intensieve dialoog met klanten, gekoppeld aan de ontwikkeling en productie van elektronica op het hoogste niveau, zorgen voor optimale oplossingen voor de automatiseringstaken van onze klanten.

De RFID-turnkey solutions van Turck Vilant Systems zorgen voor een optimalisering van productie- en logistieke processen en worden wereldwijd door honderden firma’s ingezet.

Ongeveer 5.000 medewerkers ontwikkelen, produceren en verkopen wereldwijd producten en oplossingen op het gebied van sensor-, veldbus-, besturings-, cloud-, aansluit- en interfacetechniek en HMI en RFID. Ons wereldwijde productie- en verkoopnetwerk omvat meer dan 30 dochterondernemingen en agentschappen in nog eens 60 landen. Dankzij de modernste productiesites in Duitsland, Polen, de VS, Mexico en China zijn wij als onafhankelijk familiebedrijf in staat om te allen tijde snel en flexibel te voldoen aan de eisen van de lokale markten.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services AutomatiseringTechnische groothandel Adres Ruiterlaan 7
8019 BN Zwolle
Nederland
Telefoonnummer 038-4227750 E-mailadres [email protected] Website turck.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details