Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
Terug naar overzicht

VEGA

VEGA – innovatieve niveau-, schakel- en drukmeettechniek die processen veiliger en eenvoudiger maakt 

De procesindustrie wordt steeds complexer. Met innovatieve oplossingen helpt VEGA de industrie te vereenvoudigen. Dit doen we met meetinstrumenten, die gemakkelijk te installeren en inbedrijf te nemen zijn en waarbij kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid altijd voorop staat. VEGA is specialist op het gebied van niveau-, schakel- en drukmeettechniek. Door focus leveren we de beste technologie en zijn we marktleider op het gebied van radartechniek. Met een compleet pakket aan sensoren bedienen we de gehele procesindustrie.

Van hoog kwalitatieve meetinstrumenten voor veeleisende processen (PRO serie), voordelige compacte sensoren voor minder veeleisende applicaties (BASIC serie) tot autonoom werkende sensoren voor stand-alone toepassingen (AIR serie).

VEGA’s hoofdkantoor is gevestigd in Schiltach (DE), waar het 60 jaar geleden begon als een familiebedrijf. Inmiddels is de organisatie uitgegroeid tot een internationaal opererende producent, met een wereldwijd netwerk van dochterondernemingen en distributeurs in meer dan 80 landen, waar ruim 2100 mensen werken aan het ontwikkelen, produceren en vermarkten van meettechnieken voor uiteenlopende industrieën.

VEGA Nederland is gevestigd in Amersfoort. Daar werken we met een team van ruim 30 specialisten om de Nederlandse markt te voorzien van de beste meetoplossingen voor (petro)chemische procesindustrie, voedingsmiddelenindustrie, vaste stoffen,  drinkwater- en afvalwaterinstallaties, energiemarkt, olie- en gaswinning, offshore, scheepvaart en jachtbouw. Dankzij jarenlange ervaring en verregaande technische kennis kunnen we met onze klanten meedenken en ondersteunen in het verder optimaliseren van processen.

Meer informatie is te vinden op vega.com

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Food Safety Adres Arnhemseweg-Zuid 213-2
3817 CG Amersfoort
Nederland
Telefoonnummer +31 33 4502502 E-mailadres info.nl@vega.com Website vega.com/nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details