Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
Terug naar overzicht

Vicoma Consultancy & Engineering

Ons consultancy en ingenieursbureau werkt al 60 jaar voor veel verschillende klanten aan single- en multidisciplinaire projecten. Wat je van ons kunt verwachten? Een pragmatische en flexibele aanpak.

Vicoma is opgericht in 1962 door Paul Visser, een toen 24-jarige ondernemer in hart en nieren. Vandaag de dag is Vicoma ook nog altijd in handen van de familie Visser. Na het overlijden van Paul Visser heeft zijn vrouw, Ida Visser, het bedrijf verder voortgezet. Inmiddels is Muriel Visser eigenaar van Vicoma, dochter van Paul en Ida Visser, en zet zij zich in voor een toekomstbestendig familiebedrijf.

In de ruim 60 jaar van ons bestaan hebben we wel een hoop zien veranderen. Enerzijds in de techniek die we dagelijks toepassen en anderzijds in de organisatie. Zo groeiden we bijvoorbeeld vanuit twee woonhuizen in Rozenburg uit tot een internationale organisatie met vijf vestigingen.

Bij Vicoma werken in totaal zo’n 300 mensen, ook wel bekend als Vicomezen. Onze engineers zijn in staat om de meest uiteenlopende projecten van begin tot eind te begeleiden en daarnaast de engineering uit te voeren. Ook schakelen we snel, met flexibele teams en korte lijnen in de communicatie. Als onafhankelijk familiebedrijf vinden we het ook vanzelfsprekend om alleen jouw belang te behartigen. We zijn daarom niet beursgenoteerd of gebonden aan vaste aannemers.

Onze medewerkers waarderen niet alleen de fijne, familiaire werksfeer maar ook de uitgebreide opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Bij Vicoma gaan we informeel met elkaar om en houden we de lijnen kort, zodat we snel met elkaar kunnen schakelen. Samen bereiken we meer en zo tillen we elkaar naar een hoger niveau.

algemene informatie

Services Technische dienstverlening Adres Middenbaan Noord 210
3191 EL Hoogvliet Rotterdam
Nederland
Telefoonnummer 010 416 0011 E-mailadres [email protected] Website vicoma.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details