Platform for the food and beverage industry
Het belang van een vloer en afwatering in de voedingsindustrie. Hoe dragen zij bij tot een optimale hygiëne en veiligheid ?

Het belang van een vloer en afwatering in de voedingsindustrie. Hoe dragen zij bij tot een optimale hygiëne en veiligheid ?

Het aantal besmettingen met listeria blijft gestaag stijgen in Europa. Een nachtmerrie voor heel wat bedrijven, ondanks de strenge regels die reeds gangbaar zijn voor de medewerkers in voedselverwerkende bedrijven. Helaas is men vaak niet bewust genoeg van het belang van de geschikte vloeren en afwateringssystemen. De risico’s worden nog steeds onderschat.  Wat zijn de aandachtspunten? Hoe bekomt men een hygiënische en veilige industrievloer met afwateringssysteem die duurzaam en onderhoudsvriendelijk is en bijgevolg minder onderhoudskosten heeft?

Master Builders Solutions, expert in industrievloeren, en ACO specialist in afwateringssystemen, geven u in dit topic meer inzicht tijdens hun gratis webinar op donderdag 22 april van 10.00 – 11.00

Het webinar geeft u inzicht in:

  • Hygiënisch ontwerp & engineering als basis voor een veilige voedselproductie
    Dhr. Hein Timmerman, Voorzitter van EHEDG Belgium
  • Waar moet u op letten bij het kiezen van een vloer voor de voedingsindustrie ?
    Dhr. Kris Van Humbeeck, Account Manager Flooring Systems Master Builders Solutions
  • Hygiënische afwateringssystemen, essentieel in voedselverwerkende omgevingen
    Dhr. Reggy Dekeyser, Expert hygienic drainage solutions bij  ACO Belgium

Registreer u gratis voor dit webinar via deze link.

"*" indicates required fields

Send us a message

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details

Kunnen we je helpen met zoeken?