Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
Terug naar overzicht

Mikrocentrum

Mikrocentrum: At the heart of hightech

Het blijft fascinerend. Wat wij mensen kunnen bedenken, engineeren en maken. Elke dag weer rekken we de definitie van technologie op. Verleggen we grenzen door baanbrekende ideeën van tekentafel naar realiteit te tillen. Om zo de wereld een beetje mooier te maken. Die drift naar uitvinden, ontdekken, onderzoeken en maken zit diep. Net als de drang om samen te werken. Connecties te maken. Verbindingen te leggen. Er is een plek die zich hier al ruim 55 jaar voor inzet. Maak kennis met Mikrocentrum.

Onze missie:

Mikrocentrum is het verbindende platform voor de hightech- en maakindustrie. Samen met onze leden, klanten en partners zetten we ons in voor een sterk innovatief ecosysteem, talentontwikkeling en voor de grote maatschappelijke uitdagingen van nu. Wij zijn een opleider, ontmoetingsplek, innovatieversneller en programmamaker. Het uitgangspunt: samen bereiken we meer dan alleen.

Onze kernwaarden

Overal in verbinding

Als platform heb je een open vizier nodig. Wij willen niet in het middelpunt, maar in verbinding staan. Met de wereld, de mens, de branche én de waardenketen. Met de grote thema’s van nu, de sleuteltechnologieën van vandaag en de trends van morgen. Want alleen samen kom je verder.

Altijd onafhankelijk

Wij kiezen geen partij en zijn 100% autonoom. Daardoor kunnen we snel schakelen, zijn we aangenaam flexibel en altijd transparant. Als stichting brengen we zo precies waar de hightech- en maakindustrie behoefte aan heeft: een onafhankelijke samenwerkingspartner.

Tech rules!

Laten we vooral niet vergeten waarom we doen wat we doen: we zijn gek op tech. Op de tijd waarin we leven en de meest verbluffende ontwikkelingen niet alleen voor elkaar krijgen, maar er zelfs deel van uitmaken.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Adres De Run 1115
5503 LB Veldhoven
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)40 296 99 11 Website mikrocentrum.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details