Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
Terug naar overzicht

NIRAS Nederland

NIRAS Nederland is een onafhankelijk ingenieursbureau gespecialiseerd in de voedingsmiddelen-, farmaceutische industrie en biotechnologie. Het bedrijf voert, gedreven door experts met passie en grondige kennis, projecten uit vanaf het allereerste concept tot een volledig operationele fabriek.

De organisatie is zowel lokaal, als wereldwijd werkzaam en bedient een gevarieerde groep opdrachtgevers in verschillende sectoren. De focus ligt op het bevorderen van veranderingen met een langetermijneffect, zoals het versterken van de concurrentiepositie van producenten, het verminderen van de milieu-impact en het creëren van een solide basis voor toekomstige aanpassingen en optimalisaties. Dit wordt gedaan met een kritische blik op de status quo.

Dankzij de diepgaande kennis van experts op het gebied van processen, gebouwen en verpakken, vertaalt NIRAS ideeën en uitdagingen naar praktische oplossingen. Hierbij worden de beste praktijkervaringen, innovaties en duurzame oplossingen gedegen benut. NIRAS gaat echter verder dan projectuitvoering en houdt zich ook bezig met het analyseren en adviseren op het gebied van performance. Daarbij optimaliseren de experts niet alleen productieprocessen, maar ook de gebouwen en de gebouwgebonden installaties.

algemene informatie

Services Engineeringsbureau Adres Westeind 12
5242NL Rosmalen
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)73 52 36 345 E-mailadres [email protected] Website niras.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details