Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
Automatisering: Onmisbaar in Alle Industriële Sectoren

Automatisering: Onmisbaar in Alle Industriële Sectoren

Automatisering is niet langer voorbehouden aan productieprocessen; het is een noodzaak in elke industrie. Neem bijvoorbeeld de Marine en Offshore sector, waar begrip van scheepsmotoren van cruciaal belang is. Ook de procesindustrie en energietechniek streven naar efficiënte en transparante processen. Voorspellend en geautomatiseerd onderhoud is essentieel in elke branche, waarbij een veelzijdige systeemarchitectuur vereist is. Bovendien moeten producten voldoen aan specifieke veiligheidsnormen en certificeringen, met IIoT-compatibiliteit als onmisbare eigenschap.

Integratie van IoT in Systeemarchitectuur

Bedrijven staan voor uitdagingen bij het integreren van IIoT. De opties variëren van zelf bouwen tot volledige aanschaf, maar de meest flexibele benadering combineert aankoop en integratie. Dit biedt bewezen technologie met de vrijheid om oplossingen aan te passen. In vergelijking met zelf bouwen, is dit sneller te implementeren en op de markt te brengen, met externe ondersteuning als extra voordeel. De aanpak moedigt de uitwisseling van ideeën aan en maakt aanpassingen naar eigen inzicht mogelijk.

Voordelen van IIoT Analyse Applicatie

Een IIoT analyse applicatie biedt aanzienlijke voordelen, zoals verbeterde zichtbaarheid via dashboards, verminderde tijd voor probleemoplossing dankzij automatische foutdetectie, en kostenreductie door het voorspellen van systeemprestaties.

WAGO: Uw Partner in Automatisering

In een tijd waarin automatisering essentieel is maar PLC-programmeurs schaars zijn, groeit de vraag naar configureerbare oplossingen. WAGO biedt zowel software als hardware voor elke automatiseringsbehoefte, met een open platform voor aanpassingen. Hun ondersteuning staat garant voor een vlotte integratie en blijvende assistentie.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details