Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie

NL | FR

Nieuws

Gratis webinar 25/11/2021 10.00 – Industrial Water Management

Webinar-watermanagement-post2[2]

11 november 2021 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

In de industrie worden grote hoeveelheden water gebruikt voor het vervaardigen, het verwerken, het wassen, het verdunnen, het koelen of het transporteren van goederen. Hoewel water vroeger werd beschouwd als een onbeperkte en gratis hulpbron, is de perceptie over de waarde ervan veranderd. Vandaag betekent water schaarste en is er een toenemend sociaal- en milieubewustzijn.

Water is één van de oorzaken van corrosie en schade aan beton en metalen. Die schade wordt niet zozeer door het water op zich veroorzaakt, maar veeleer door de chemicaliën (zoals zuren) die het water bevat en die de industriële omgeving agressiever maken. Hoe kunnen we opslagtanks, reservoirs of opvangbekkens opgetrokken uit beton beschermen tegen deze agressieve chemicaliën?

Wij nodigen u graag uit voor een gratis webinar waarin we dieper ingaan op de verschillende soorten schade die beton kan oplopen in de industrie en de noodzaak aan bescherming. We bespreken het gebruik van water in de voedings- en drankenindustrie en de behoeften om het proceswater te behandelen.

Deze webinar gaat door in het Engels.

Schrijf u hier in voor de webinar.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mike van Bloppoel

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details