Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
Hoe kunt u connecteren met de cloud?

Hoe kunt u connecteren met de cloud?

Uit productiegegevens, bijvoorbeeld over energieverbruik, temperaturen en trillingen, kunt u heel wat leren over de omstandigheden in een fabriek en de kwaliteit van de processen. Als u die data dan door een cloud platform laat analyseren, samen met info over pakweg het gebruikte materiaal, de leveranciers of de staat van tools, opent u een waaier aan ongeziene toepassingen.

Geavanceerde analyses openen immers de deur naar “predictive maintenance”, betere productkwaliteit, automatische procesoptimalisatie …  De vraag is alleen: hoe uw PLC’s, HMI’s, kleppen en andere productieapparatuur, en ook uw oude productielijn gegevens naar de Cloud kunnen overbrengen?

Wij begeleiden u graag op uw traject

Onze experten creëerden een reeks van verhelderende Tech Talks  waarin ze onze producten, software en diensten voor cloudconnectie in detail bespreken:

  • controllers
  • IoT-gateways
  • Edge-gateways
  • oplossingen voor SCADA/HMI Connectivity
  • en de mogelijkheden op vlak van services.

In een reeks van 5 verschillende e-mails ontdekt u hoe uw fabriek en machines via onze producten, software en diensten met de cloud connecteren. Van een introductie per productgroep tot hoe u ze installeert en configureert. Bovendien voorzien we u van tal van handige tips en leerrijke toepassingsvoorbeelden. Kortom, alle knowhow die u nodig heeft om de cloudconnectie te maken.

Klaar om de kracht van uw data op de cloud te ontdekken?

Klik hier

Heeft u het introductie webinar gemist waarin we de Siemensproducten voorstelden waarmee u de connectie met de cloud maakt? Goed nieuws: u kan de opname hier alsnog bekijken.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details