Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
Nieuwe veiligheidsvergrendelingen van Pilz: PSENmlock mini en PSENslock 2 voor meer productiviteit – nieuwe kleine robuuste en sterke deurbewakers

Nieuwe veiligheidsvergrendelingen van Pilz: PSENmlock mini en PSENslock 2 voor meer productiviteit – nieuwe kleine robuuste en sterke deurbewakers

Bij de beveiliging van afschermingen moet er afhankelijk van de toepassing rekening worden gehouden met de meest uiteenlopende factoren, zoals het hektype, de desbetreffende inbouwsituatie en het specifieke gebruik. Pilz breidt hiervoor zijn assortiment op het gebied van veiligheidsvergrendelingen uit met meteen twee nieuwe sensoren: PSENmlock mini voor ruimtekritische toepassingen en PSENslock 2 met een geoptimaliseerd hygiënisch design en in nieuwe varianten met roestvrijstalen onderdelen. Beide sensoren bieden daardoor met name voordelen voor de verpakkings- en farmaceutische industrie en voor de levensmiddelen- en drankensector. Beide veiligheidsvergrendelingen worden gekenmerkt door een hoge manipulatiebescherming en extra flexibiliteit voor de gebruiker. Dit heeft een positief effect op de productiviteit.

De nieuwe veiligheidsvergrendeling PSENmlock mini voor de bescherming van personen is met zijn kleine formaat ideaal voor ruimtekritische toepassingen zoals kleppen of kappen. Zo biedt de actuator, die op verschillende manieren kan worden gemonteerd, een hoge flexibiliteit bij het inbouwen.

De nieuwe generatie van de veiligheidsvergrendeling PSENslock 2 biedt meer productiviteit door robuuste procesvergrendeling: dankzij haar robuustheid en beschermingsgraad IP67/IP6K9K kan ze ook onder zware en hygiënekritische omstandigheden worden gebruikt.

Geschikt voor branches met bijzondere eisen

Beide veiligheidsvergrendelingen bieden met name voordelen voor de verpakkings- en farmaceutische industrie en voor de levensmiddelen- en drankensector: PSENmlock mini en PSENslock 2 bieden dankzij hun beschermingsgraad IP67 (IP6K9K) en speciale roestvrijstalen varianten voor de farmaceutische industrie en de levensmiddelen- en drankensector de juiste producteigenschappen voor de strengere hygiëne-eisen die daar gelden. Daarnaast garanderen de robuustheid en flexibiliteit van de veiligheidsvergrendelingen bijvoorbeeld ook in de werktuigmachinebouw of papierverwerkende industrie een betrouwbaar hekbeheer.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details