Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
Packo introduceert hygiënische colloïdmolen – series CM

Packo introduceert hygiënische colloïdmolen – series CM

Vandaag zetten we een volgende stap met de introductie van onze gloednieuwe colloïdmolen voor de natte grootte-reducering van vaste stoffen in suspensie, het verpulveren en pureren van grove vaste stoffen.

De colloïdmolen (CM) is een hygiënische colloïdmolen met getande rotor en stator in elektrolytisch gepolijst duplex roestvast staal.

Hij wordt gebruikt om vaste deeltjes in suspensie nauwkeurig en met reproduceerbare resultaten te malen in een ringvormige spleet tussen de stator en de rotor. De spleet kan worden aangepast door de axiale positie van de rotor te veranderen. Zo is een optimale instelling voor elk product mogelijk. De rotor en stator bevatten 2 maalzones en dankzij de hoge afschuifkrachten tussen rotor en stator zal de CM ook de vloeistof mixen.

Karakteristieken

De rotor met geïntegreerde centrifugaalwaaier verbetert de zuigcapaciteit en creëert extra opvoerhoogte. De helicoïdale groeven in de rotor garanderen een stille werking. Alle onderdelen van de CM die in contact komen met het te malen product zijn in elektrolytisch gepolijst 316L of duplex en zowel motor als dichtingen zijn genormeerd, of wat had je gedacht?

Ideaal voor natte grootte-reducering

De Packo CM colloïdmolen wordt voor een breed scala aan doeleinden in de productielijn in de algemene voedings-, groente & fruit- en cosmetische industrie gebruikt. De belangrijkste toepassingen zijn natte grootte-reducering van vaste stoffen in suspensie, het verpulveren en pureren van grove vaste stoffen en het genereren van hoogviskeuze suspensies en emulsies.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details