Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
Reductor en motor in één: de NORD DuoDrive

Reductor en motor in één: de NORD DuoDrive

NORD presenteert met de DuoDrive een gepatenteerde innovatie, die de uiterst efficiënte IE5+-motor met een eentraps tandwielreductor volledig in één behuizing integreert en hiermee de systeemefficiëntie optimaliseert. De voordelen zijn onder andere een compact ontwerp, een hoge vermogensdichtheid en een zeer lage geluidsproductie.

DuoDrive combineert de reductie van versies met een glad, ongeventileerd en compact ontwerp. Omdat veel slijtagedelen wegvallen, is er ook minder onderhoud nodig. De eenvoudige ingebruikname van deze complete oplossing via plug-and-play resulteert in vergelijking met eerdere systemen in een aanzienlijke verlaging van de Total Cost of Ownership (TCO). De DuoDrive is zowel geschikt voor de levensmiddelenindustrie als de interne logistiek.

Bij het revolutionaire geïntegreerde motorreductorconcept is de IE5+ synchroonmotor samen met een eentrapsreductor in één behuizing ondergebracht. De uiterst compacte DuoDrive met hygiënisch “Washdown-design” bereikt als systeem een duidelijk hogere energie-efficiëntie dan het bewezen LogiDrive-concept. DuoDrive biedt met tot 92% op dit moment de hoogste efficiëntie van een motorreductorcombinatie van deze vermogensklasse op de markt en bereikt ook bij gedeeltelijke belasting een uiterst hoge systeemefficiëntie. Hiermee is de DuoDrive berekend op de toekomst en een echte kostenverlager.

Meer informatie: NORD Drivesystems BeLux, Boutersemdreef 24, 2240 Zandhoven
T : +32 (0)3/484.59.21, F : +32 (0)3/484.59.24

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details