Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
UV-C-LED stralingsgordijn. Duurzame desinfectie zonder warmte ontwikkeling.

UV-C-LED stralingsgordijn. Duurzame desinfectie zonder warmte ontwikkeling.

Medtradex lanceert in 2023 een maatwerk service voor industriele oppervlakte desinfectie met UV-C-LEDs. Compacte test-opstellingen worden kosteloos aangeboden. Recente optische innovaties uit de medische sector bij het bedrijf ZAPARAY maken het nu ook mogelijk om industrieel te desinfecteren in enkele seconden.

De hoog vermogen UV-C-LEDs en specifiek ontwikkelde reflectoren zorgen voor een 99,99% reductie van Listeria, Salmonella, E-coli bacteriën in amper 1 seconde bestraling (*). UV-C-LED straling is de meest duurzame desinfectie technologie: geen thermische bijwerkingen, geen chemische residuen en een zeer laag stroomverbruik.

In combinatie met UVC-sensoren wordt de straling permanent bewaakt. Een intelligente stuureenheid geeft uw aanwezige PLC-commando’s omtrent de status van desinfectie.

MEDTRADEX verzorgd een integratie op maat. Het UV-C-LED stralingsgordijn is compatibel met alle bestaande productielijnen.

Er zijn compacte UV-C-LED testunits beschikbaar voor uw intern validatie onderzoek.

De ter beschikking gestelde stralingskamers bestralen een voedingssample van max 90mm diameter en 100mm hoogte. Contacteer ons voor uw testmodel, zie afbeelding.

(*)8,88mW/cm2 op 10cm van de reflectoren.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details