Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
Zijn uw huidige machines en inventaris aan vervanging toe of wilt u uw bedrijf verder laten groeien?

Zijn uw huidige machines en inventaris aan vervanging toe of wilt u uw bedrijf verder laten groeien?

Dan bent u bij Industrial Auctions aan het juiste adres. Industrial Auctions is een internationaal opererend online veilingbureau gespecialiseerd in het veilen van tweedehands hoge kwaliteit machines en inventaris voor de voedings- en drankenindustrie. Ze organiseren meerdere veilingen per maand met elk een zeer divers aanbod aan machines voor de verschillende branches in de voedings- en drankenindustrie. Dit gaat van verpakkingsmachines en vleesmachines tot kleinere catering, bakkerij en slagerij apparatuur. 

Industrial Auctions is ruim 10 jaar geleden opgericht door Ad van Kollenburg, CEO van Industrial Auctions. Waar het bedrijf begon met het organiseren van enkele veilingen per jaar is Industrial Auctions nu verder gegroeid en organiseert het bedrijf meerdere veilingen per maand over heel Europa. Door deze jarenlange ervaring heeft Industrial Auctions diepgaande kennis van de industrie. Het bedrijf organiseert de veilingen van begin tot eind waarbij ze zelf de veilinglocatie bezoeken om de machines te fotograferen maar ook helpen bij het laden van de verkochte machines. Doordat het bedrijf zelf de machines inspecteert proberen ze hun klanten van de best mogelijke informatie te voorzien en zo transparant mogelijk te zijn. Ze streven ernaar de best mogelijke service te bieden.

Op het moment staan er verschillende interessante veilingen op de planning van Industrial Auctions. In april sluiten er bijvoorbeeld veilingen in Zamość (PL), Komarów (PL), Eindhoven (NL), Bożacin (PL), Wiśniewo (PL), Willich (DE) en Hoogstraten (BE). Het aanbod is zeer divers en bestaat onder andere uit mengers, portioneermachines, slicers, vacuummachines, wegers, injectoren, tumblers, clippers, frituren en ovens. De veiling in Eindhoven (NL) bied naast verschillende groot verwerkingsmachines ook kleinere apparatuur aan voor de voedingsindustrie. De veiling van Hoogstraten wordt georganiseerd in opdracht van Pluimveeslachterij Herrijgers BVBA en bestaat uit een complete fileerlijn voor kipproducten.

Daarnaast organiseert Industrial Auctions een online veiling in samenwerking met LWA voor Giro555. Een nieuwe Combimat TableTop lineaire weger wordt aangeboden door LWA. Industrial Auctions zal de veiling organiseren en op financiële wijze bijdragen door het uiteindelijke bedrag van de veiling te verdubbelen tot een maximum van 10.000 euro. Onder het motto ‘Samen in actie voor Oekraïne’ zal de opbrengst van de veiling volledig ten goede komen aan Giro555 van de Samenwerkende Hulporganisaties. 

Heeft u interesse in een van deze veilingen of andere vragen voor Industrial Auctions? Neem gerust contact op met het bedrijf voor meer informatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details