Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
Terug naar overzicht

Beko Technologies

Efficiënte persluchtbehandeling

Persluchttechnologie: efficiënt. intelligent. betrouwbaar.

Moderne productietechnologie heeft perslucht nodig. Afhankelijk van de toepassing variëren de eisen van droog en olievrij tot absoluut steriel. Wij bieden de juiste behandelingstechnologie voor elke persluchtkwaliteit. Wij zijn de enige leverancier op de markt die u het volledige assortiment aan componenten voor persluchtbehandeling kan bieden. Wij produceren en verwerken alleen producten die voldoen aan onze hoge kwaliteitsnormen. We stemmen ze zo perfect op elkaar af dat ze samenwerken om net dat beetje extra efficiëntie te creëren!

Condensaattechnologie

Condensaat ontstaat in de hele persluchtbehandelingsketen en heeft een grote invloed op de kwaliteit en efficiëntie van perslucht. Veilige en efficiënte condensaatafvoer met de elektronisch niveaugeregelde BEKOMAT wordt gevolgd door milieuvriendelijke en professionele condensaatbehandeling met QWIK-PURE of BEKOSPLIT.

Persluchtfiltratie

De energiekosten van een persluchtsysteem worden sterk beïnvloed door de drukval tijdens de filtratie. Een hogere drukval vereist meer compressorvermogen, wat leidt tot een hoger energieverbruik, vroegtijdige slijtage en hogere kosten. De CLEARPOINT persluchtfilters van BEKO TECHNOLOGIES bieden een betere oplossing.

Droge perslucht

Vochtige perslucht veroorzaakt corrosie op pneumatisch gereedschap en kan de kwaliteit van eindproducten aantasten. Onze DRYPOINT en EVERDRY persluchtdrogers bieden een economische oplossing om uw productieproces veilig te stellen.

Perslucht olievrij

Met CLEARPOINT V actieve kooladsorbers en de BEKOKAT katalysator bieden we oplossingen op maat voor de veilige behandeling van perslucht. Onze systemen voorkomen vervuiling in het productieproces door aangezogen lucht die minerale olie of bacteriën bevat. Het gebruik van BEKOKAT garandeert kiemvrije perslucht die voldoet aan ISO 8573-1, perfect voor hygiënisch veeleisende processen.

Meettechnologie voor perslucht

De kwaliteit van perslucht wordt beïnvloed door deeltjes, restwater en restolie, wat een directe invloed heeft op eindproducten en consumentenveiligheid. METPOINT meettechnologie biedt u de middelen om uw kwaliteits- en energiebeheer te bewaken en te evalueren.

Procestechnologie voor perslucht

Kwaliteit en efficiëntie spelen ook een belangrijke rol op andere gebieden van de procestechnologie. Kortere cyclustijden kunnen worden bereikt met persluchtkoeling met BEKOBLIZZ LC, en waar een stabiele persluchttemperatuur boven kamertemperatuur belangrijk is, wordt onze CLEARPOINT H gebruikt.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services DrogenFarmaceutische productenLevensmiddelenProcestechnologiePersluchtfiltratieCondensaattechnologie Adres Veenen 12
4703 RB Roosendaal
Nederland
Telefoonnummer +31 165-320300 Website beko-technologies.com/nl/nl/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details