Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
Terug naar overzicht

Normec Foodcare

Normec Foodcare, onbezorgd genieten van goed en veilig eten

Voedingsmiddelen leggen een hele weg af voordat ze op het bord van de consument terechtkomen. Een uitdagend proces met veel kritische punten. Als kennispartner in voedselveiligheid, productkwaliteit en smaak levert Normec Foodcare de beste bijdrage aan kwaliteit in de hele keten.

Normec Foodcare is ontstaan vanuit een samenwerking tussen toonaangevende laboratoria, expertise- en adviesbureaus, inspectie- en trainingsorganisaties in de foodsector.

Samen meer dan 400 jaar ervaring en een schat aan kennis

Elke dag werken meer dan 1000 experts aan veelzijdige en uitdagende projecten. Door meer dan 400 jaar ervaring in verschillende branches, organisaties en bedrijfsculturen, beschikt Normec Foodcare over een schat aan kennis en inzichten. Zo kun je altijd rekenen op de beste zorg in de hele keten. Van grondstof tot consument.

Door bundeling van onze expertises helpen we met allerhande vraagstukken en oplossingen op het gebied van procesbeheersing, kwaliteit en voedselveiligheid, laboratoriumonderzoek, smaaktesten, QA-automatisering, flexibele inzet van kwaliteitsmanagers en keurmeesters, opleidingen en trainingen, risicomanagement en etiketcontrole.

We hebben aandacht voor kwaliteit en geloven in actieve samenwerking waarbij de behoefte van onze klant centraal staat. We bereiken resultaten met ons team van professionals die passie hebben voor het vak.

Vanuit onze hoofdvestiging in Den Bosch zijn we actief in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland met locaties in onder andere Antwerpen, Wetteren, Lokeren, Amstelveen, Woerden en Zwolle. Normec Foodcare is onderdeel van Normec Group.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services KwaliteitszorgOnderzoekAdviesControle Adres Balkweg 3
5232 BT s-Hertogenbosch
Nederland
Telefoonnummer + 31(0)73 303 028 E-mailadres [email protected] Website normecfoodcare.com

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details