Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
Eén zorg minder, VEGA houdt controle en toezicht

Eén zorg minder, VEGA houdt controle en toezicht

Altijd een actueel beeld van de voorraad en altijd op het juiste moment de juiste hoeveelheid nieuwe bevoorrading voor uw silo. Of ineens tijd over, omdat het ombouwen en reinigen van het proces een stuk sneller gaat dan verwacht?

Goede en betrouwbare meetinstrumentatie is niet weg te denken uit de procesindustrie. Met meer dan 60 jaar ervaring in de meettechniek begrijpen wij de behoefte van de branche als geen ander. Wij snappen dat u zo min mogelijk tijd kwijt wil zijn bij de zoveelste batchwissel. VEGA houdt het eenvoudig, zodat u efficiënter kunt produceren.

Precisie en eenvoud

Robuuste sensoren voor in ruwe omgevingsomstandigheden zoals bouwstoffen, grond en stenen. Sensoren voor hoge hygiëne-eisen bij de productie van levensmiddelen of sensoren voor meer standaard productieprocessen met minder zware omstandigheden, zoals in de veevoederindustrie. Met het complete radarpakket van onze PRO, BASIC en AIR serie zit u altijd goed. Onze radarsensoren zijn nauwkeurig, betrouwbaar en eenvoudig in gebruik. Ze zijn gebouwd om uw werk te vereenvoudigen. Zo behaalt u een optimale productiviteit met zo min mogelijke handelingen. Met VEGA instrumentatie meet u altijd nauwkeurig op ieder terrein. Zo goed dat u vergeet dat ze er zitten, eenmaal geïnstalleerd heeft u er geen omkijken meer naar. Ontdek én test ons complete pakket sensoren en schakelaars voor vaste stoffen op Solids op stand G106.

Standnummer: G106
Meer informatie: www.vega.com

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details