Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
Hoge kwaliteit tweedehands machines op online veilingen

Hoge kwaliteit tweedehands machines op online veilingen

Industrial Auctions organiseert online veilingen over heel Europa en verkoopt wereldwijd. Het bedrijf is gespecialiseerd in het veilen van machines voor de voedings- en drankenindustrie. Ze veilen losse machines maar ook gehele productielijnen of complete productielocaties. Maar waarom zou u een tweedehands machine kopen in plaats van een gloednieuwe machine? 

Er zijn verschillende voordelen aan het kopen van een tweedehands machine. Het eerste voordeel is dat de aanschaf van een tweedehands machine vaak goedkoper is dan de aanschaf van een nieuwe machine. Dit geeft u de mogelijkheid eigenaar te worden van een hoge kwaliteit machine van een gerenommeerd merk voor een lagere prijs. Daarnaast is een tweedehands machine sneller beschikbaar, de machine kan meestal al na een week na de veiling opgehaald worden. Een ander voordeel is dat de meeste complicaties die zich hebben voorgedaan al zijn gevonden, getest en verholpen. 

Aankomende veilingen

Eind Mei organiseert Industrial Auctions de sluiting van de veilingen in Baarlo (NL), Boxtel (NL) en Anzegem (BE). De online veiling in Baarlo bestaat uit een volautomatische suikerklontjes productie- en verpakkingslijn. De veilingen in Boxtel en Anzegem bestaan uit een divers aanbod aan machines voor de voedingsindustrie, horeca en slagerij-apparatuur. Het aanbod bestaat onder andere uit slicers, injectoren, ovens, rookgeneratoren, traysealers, verpakkingsmachines, koelkasten en frituren. Verder organiseert Industrial Auctions ook veilingen in Blonie (PL), Naarajärvi (FI), Tegelen (NL) en Eindhoven (NL). Bekijk de website voor het gehele aanbod. Daar vind je bij ieder kavel een uitgebreide beschrijving en diverse foto’s van de machine. Zo probeert Industrial Auctions de klant van zoveel mogelijk informatie te voorzien en zo transparant mogelijk te zijn. Dit doen ze ook door kijkdagen te organiseren waar de klant de mogelijkheid heeft de machines in het echt te inspecteren. Op deze dagen is het team van Industrial Auctions aanwezig om alle vragen te beantwoorden. 

Heeft u interesse in een van deze veilingen of andere vragen voor Industrial Auctions? Bekijk de website of neem gerust contact op met het bedrijf voor meer informatie.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details