Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
Industriezuigers waarbij absolute hygiëne een must is.
Kärcher industriële stofzuigers gecombineerd met Kärcher toebehoren vormen uw sleutel tot succes voor schone productieruimten.

Industriezuigers waarbij absolute hygiëne een must is.

Oplossingen voor de farmaceutische- en levensmiddelenindustrie

Met de IVM reeks van Kärcher kunt u uw perfecte oplossing vinden voor alle reinigingstaken in de farmaceutische- en levensmiddelenindustrie – eenvoudig, efficiënt en kosteneffectief. Op deze manier kunt u de hygiëne en veiligheid waarborgen voor alle processen en producten: van reiniging van hete ovens tot reiniging boven het hoofd, stofzuigen van vloeistoffen en explosieve stofsoorten.

IVM 40 zijn wendbare machines voor normale hoeveelheden. Efficiënt pull-and-clean filterreinigingssysteem, manoeuvreerbaar chassis en compacte afmetingen maken deze industriële stofzuigers ideaal voor snelle, flexibele toepassingen. Met hun verschillende filter- en veiligheidsklassen zijn de compacte IVM 40 machines met 40-liter rvs reservoirs perfect ontworpen voor een breed scala van sectorspecifieke taken.

Met de IVM reeks van Kärcher kunt u uw perfecte oplossing vinden voor alle reinigingstaken in de levensmiddelenindustrie – eenvoudig, efficiënt en kosteneffectief.

IVM 60/100 – Krachtige machines voor middelgrote tot grote hoeveelheden

De 60- of 100-liter rvs opvangbakken en effectieve filters en motoren maken de IVM 60 en IVM 100 machines ideaal voor langere, meer uitdagende reinigingstoepassingen. Verschillende opties van filter en veiligheidsklasse maken passende oplossingen mogelijk voor een grote verscheidenheid aan toepassingen in de farmaceutische- en levensmiddelenindustrie.

Het hele pakket voor nog meer efficiëntie en hygiëne

Kärcher industriële stofzuigers gecombineerd met Kärcher toebehoren vormen uw sleutel tot succes voor schone productieruimten. Het uitgebreide portfolio, bestaande uit 109 voedselveilige toebehoren, is perfect afgestemd op de industriële stofzuigers en de specifieke eisen van uw sector. Kleurgecodeerde, schokbestendige en gladde accessoires in FDA-conforme materialen stellen u in staat om het potentieel van uw stofzuigsystemen te maximaliseren. Voor de beste reinigingsprestaties, veiligheid en efficiëntie in elke toepassing.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details