Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie

NL | FR

Nieuws

Leuze gaat steeds meer gebruik maken van online opleidingen

10 maart 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Leuze biedt klanten al lang voor Covid-19 online trainingen aan. Maar in de toekomst maken de Sensor People nog meer gebruik van digitale formats.

Leuze heeft al vele jaren ervaring met verschillende trainingsformats over de meest uiteenlopende onderwerpen. Dankzij het online-format kunnen deelnemers de digitale opleidingen van Leuze overal volgen, zonder reiskosten of onkosten, en in kleine cursuseenheden van ongeveer twee uur.

Alles over machineveiligheid

Als veiligheidsexperts hebben de Sensor People een jarenlange knowhow over het thema veiligheid op het werk. De training geeft antwoord op veel gestelde vragen van fabrikanten, integrators en operators over de onderwerpen fabricage, bediening en modificatie van machines. Vragen als: “Wat is de verantwoordelijkheid van de fabrikant en wat is de verantwoordelijkheid van het bedrijf dat de machine bedient?” “Wat is de betekenis van de CE-markering?” “Wat zijn geharmoniseerde normen en waarom hebben we ze nodig?” zullen worden beantwoord. De training is bedoeld voor iedereen die geinteresseerd is in machineveiligheid of die opfrissing nodig heeft, ongeacht of ze werkzaam zijn in planning, ontwerp, veiligheid op het werk, of onderhoud.

Veilig instellen en ombouwen van machines

Leuze biedt ook trainingen aan voor het instellen en ombouwen van machines. Deze training behandelt alle vragen die te maken hebben met het instellen, aanpassen en ombouwen van machines en apparaten.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Alexander Dewaele

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via FoodTec? Bel +32 477 22 41 29 of stuur een mail naar onderstaand adres.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details