Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
De World of Industry: ontmoeting, kennis en innovatie

De World of Industry: ontmoeting, kennis en innovatie

De voorbereidingen voor de World of Industry, Technology & Science (WoTS 2024) zijn in volle gang. De vakbeurs vindt plaats van 24 t/m 27 september in Jaarbeurs Utrecht. De World of Industry staat in hal 8 en hal 11, waar ruim 200 exposanten de laatste ontwikkelingen en diensten laten zien.

Nieuw deze editie is dat de World of Automation, World of Motion & Drives en World of Industrial Processing zijn samengevoegd tot één wereld: de World of Industry. Een verscheidenheid aan exposanten biedt een totaalaanbod uit de procesindustrie, maakindustrie, machinebouw, OEM en engineering. De deelnemende exposanten tonen hun innovaties, delen kennis en gaan graag met je in gesprek over jouw vraagstukken.

Het inhoudelijke programma wordt dit jaar vormgegeven rondom een aantal thema’s. Samen met de exposanten zijn wij hard aan het werk zodat op de WoTS een uitgebreid seminarprogramma voor je klaar staat.

Onderwerpen die deze editie centraal staan zijn: Voedselveiligheid, Autonomous Operations, Energietransitie, Duurzaamheid & Circulariteit in de procesindustrie, Industrial Cyber Security, Open Industry 4.0, Aandrijftechniek en Robotisering.

Op de hoogte blijven van de laatste innovaties is een belangrijke reden om de beurs te bezoeken. De meest innovatieve producten van de exposanten dingen mee naar de High Tech Trophy. Op de beursvloer vind je een galerij van de top vier. Jij kunt stemmen op je favoriete innovatie. De winnaar wordt op donderdagavond 26 september bekend gemaakt.

Genoeg redenen dus om de WoTS in je agenda te noteren:

  • De grootste technologie beurs van de Benelux
  • Actuele thema’s om je kennis te vergroten
  • Praktische informatie waarmee je zelf direct aan de slag kan
  • Netwerken met vakgenoten

Inschrijven voor de beurs kan vanaf 11 april via de website www.wots.nl

Houd de website in de gaten voor informatie over de seminars en overige beursprojecten.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details